hvis har gjort det håper

Personlige Rubrikkannonser

tenkte det kunne være greit prøve..

tau og bondage

this post forlot dem Stacey S.

            tau og bondage

Det er lett å tenke at tau er tau, men slik er det så absolutt ikke! En ting som er viktig dersom man skal praktisere bondage er for de fleste tau.
Man bør vel kanskje ha en forkjærlighet for rep/ tau og bondage, samt være sub for å få mest ut av det. Men har/er man det, er det ingen grunn til ikke å prøve, om.
Kjøp Bondage Tau av Hamp, lynrask over hele landet fra matchwood.org - Nordens største erotiske nettbutikk. Bestill før kl. 13 alle hverdager, og vi sender din ordre.             tau og bondage Ketupat Campur Segala

tau og bondage - grunn flytting

Ved å bruke dobbelt halvstikk rundt tauet i stedet for en stamme som på bildet til venstre så vil man få en flott knute som blir som en løkke som kan strammes. Det er svært viktig å få innprentet at god og ekte bondage er basert på frivillighet. Kristian forteller at bondage også kan finne sted på det mentale plan. Knuter : Det er en viktig knute som man må kunne: Båtmannsknopen! Kjøp Legg til i ønskelisten Legg til sammenligning. Den som er bundet opp vil da ikke kunne klare å forhindre hva den Dominante gjør med vedkommede, dette kan føre til en ny høyde av ekstase hos mange. Medlemmer i bondagelosje i Trondheim gir eksperttips om hvordan leken kan bli hakket heftigere.