gjentar seg flere dager enten

Personlige Rubrikkannonser

tenkte det kunne være greit prøve..

bare for deg

jeg likte best justifi- cada Sydney D.

 bare for deg

" Bare for deg - en Crossfire-roman" av Sylvia Day. Det skjer noe hele tiden i Bare for deg og boken har dermed få dødpunkter. Det er en.
24 år gamle Eva Tramell flytter fra vestkysten til New York for å bygge seg en ny tilværelse. Den første dagen i sin nye jobb faller Eva nærmest bokstavelig talt.
I går dukket det opp en ny bok i postkassen vår! " Bare for deg " av Sylvia Day. Noen som har lest den? Det sies at den er perfekt for oss som.

bare for deg - dette kan

Bryllup, bøker, kort, hobby. Når de ganske raskt ønsker noe langt mer med forholdet, viser det seg at disse to som tilsynelatende har alt, begge sliter med demoner fra fortiden, demoner som stadig truer med å ødelegge forholdet. «Dette er en bok du blir blir hektet på fra første side! Gideon er glitrende sexy, vakker og dessuten enormt rik, men selv om Eva ikke på noen måte kan skilte med en lignende karriere, har hun selv en bakgrunn som gjør at akkurat Gideons rikdom kanskje er det som gjør minst inntrykk på henne. En dag kommer jeg tilbake. Abonnementstype Den type abonnement du ønsker. Bøker eg skal lese innan august.